A Haaretz izraeli napilap online változata Magyarországgal foglalkozik

Magyarország szélsőjobboldali szószólói már egy ideje hangoztatják, hogy Izrael gyarmatosítani akarja Magyarországot. Ezen állításuk bizonyítékaként egy a Shimon Peres izraeli köztársasági elnöktől származó (szerencsétlen) idézetet magyaráznak félre – írja a Haaretz.com. Peres, Izrael külföldi befektetéseiről beszélve azt mondta, hogy Izrael „felvásárolja Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot..”
 
Ezek az állítások most új szintre léptek: egy jólismert szélsőjobboldali honlap, a hunhir.hu azt írja, hogy Izrael és az amerikai zsidók tervei szerint hárommillió amerikai-izraeli kettős állampolgárságú zsidót hoznak Magyarországra a következő két év alatt - folytatja a Haaretz.
 
A honlap szerint az új bevándorlóknak szánt lakónegyedeket már építik. Minden bevándorló aláír majd egy nyilatkozatot, hogy legalább tíz éven keresztül az országban marad és ezután automatikusan egy lakás tulajdonosa lesz.
 
Az akciót, aminek keretében a szóbanforgó bevándorlóknak munkát is biztosítanak, Polgár Judit, a jelenleg az Egyesült Államokban élő, híres zsidó származású magyar sakkjátékos szervezi.
 
A honlap szerint az első 1800 bevándorló már megérkezett Magyarországra, de hollétükre a kutatás ellenére nem derült fény.
 
A hunhir.hu azzal magyarázza véleményét, hogy az amerikai zsidóság miért Magyarországot választotta erre a gyarmatosításra, hogy ennek az országnak vannak a legjobb természeti adottságai a világon.
 
Forrás: Haaretz.com
Címkék: magyarország izrael

A bejegyzés trackback címe:

https://kozelkelet.blog.hu/api/trackback/id/tr941252074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ajsura 2009.07.19. 19:28:02

,,,háát a többi 1799-ről nem tudok, de én már itt vagyok...az is igaz, hogy már több mint ötven éve és a Polgár Juditot sem ismerem, de én örömmel várom a többieket és szeretettel javaslom a neonyilas bandák egyidejű átszállítását Magna Hungaria-ba...

minden okés fiúk..

III. Konrad 2009.07.19. 22:16:52

"VIVA PALESTINA"

- ??????

OK, ehhez hasonló színvonalú benyögés:

ISRAEL RULEZ!

Jaj, de szellemes, mi?

egysegelem 2009.07.20. 19:03:05

"Az akciót, aminek keretében a szóbanforgó bevándorlóknak munkát is biztosítanak, Polgár Judit, a jelenleg az Egyesült Államokban élő, híres zsidó származású magyar sakkjátékos szervezi."

Judit Mo-n el, Zsuzsa koltozott ki.

Tilikov (törölt) 2009.07.20. 21:02:25

Mit is várhatnánk egy ilyen Hunhir.hu-tól. De a Haaretz-et sem kell félteni. Egy mai cikkük szerint a pápa és a Vatikán auschwitzi túristautakat szervez a Hezbollahnak, hogy a zsidók kiirtására tanítsák őket. Ez a gyermekmese egy IDF-nek kiosztott agymosókönyvecséből származik, amelyben többek között szerepel egy rege a sátáni palesztinok ellen küzdő izraeli katonáról, akinek csata közben megjelent Ráhel mátriárka.
www.haaretz.com/hasen/spages/1101158.html

Figyelem! Mint a cikk is írja, ""It's a totally true story".

Én őszintén megértem ha valakiben a palesztinok okozta biztonsági kockázat aggodalmat kelt, de ez a cikk is azt bizonyítja, hogy aki túlzásba viszi az rettegést annak teljesen elborul az agya.

Tilikov (törölt) 2009.07.21. 11:48:33

@j.i : Én abból a vitából kiszáltam, mert parttalannak ítéltem. A jó és gonosz örök harcában próbáltuk eldönteni melyik fél a jó és melyik a gonosz. Beláttam, hogy képtelenség eltántorítani a vitapartneremet attól a meggyőződésétől, hogy az egyik fél ördögien gonosz, a másik pedig makulátlanul jóságos.

Te valamelyest mérsékeltebben fogalmazol, de úgy látom nálad is előjön az objektíven értelmezhetetlen 'morál' fogalma, és te is úgy látod, hogy csak az egyik fél rendelkezhet morállal, a másik pedig teljes mértékben nélkülözi azt.

Visszautalva az előző kommentemre, szerinted morális dolog a nyilvánvalóan koholt Vatikán-Hezbollah összeesküvés elmélettel hitegetni az izraeli katonákat? Amikor a muszlimokat a Koránra hivatkozva küldik háborúzni az erkölcstelen, de amikor maga Ráhel mátriárka buzdít a harcra az erkölcsös?

III. Konrad 2009.07.21. 13:20:21

"Beláttam, hogy képtelenség eltántorítani a vitapartneremet attól a meggyőződésétől, hogy az egyik fél ördögien gonosz, a másik pedig makulátlanul jóságos"

1. Nem vagyok "vitapartnered", mert a magadfajtával nem lehet vitatkozni. Aki sokadik kérésre sem teljesíti kötelességét, vagyis hogy ostoba állításait hitelt érdemlően bizonyítsa, ehylyett lesajnál, hőbörög, terel, az nem vitapartner, hanem legfeljebb egy üres bili.

2. "...az egyik fél ördögien gonosz, a másik pedig makulátlanul jóságos..."

- Hazudsz.

Már megint, még mindig.

Duplán is.

Nem láttál te be semmit, csak azt tted, amit most is: terelsz, hazudsz, rizsázol.

Senki nem mondott olyat, ami az idézetben van. Vagy igen?

Jó, kérem a kommentet, amiben ez szerepel.

Egy pokolian aljas, emberiségellenes, sivatagi, középkori pszihopátia - gyűjteményt próbálsz mentegetni, persze esélytelenül, mert minden bizonyíték ellene szól (nem nehéz a dolog, mert az iszlám maga ellen gyártott bizonyítékokat, a rengeteg, módszeres erőszakra utasító kijelentésével, parancsaival). Az iszlám követőinek mai viselkedése meg...na, ezt tudjuk.

Bizonyítékok, ugye, mint pl. rengeteg idézet, videók, cikkek, melyekre EGY ALKALOMMAL SEM reagáltál értékelhetően.

Sértett hőzöngéseket, teljesen elfogadhatatlan netes anyagokat (wikipédia, és egyéb, ellenőrizhetetlen hátterű írások), elolvasás nélküli kijelentéseket, hogy "az mind szemét", na, ilyeneket viszont kaptunk bőven.

De cáfolatokat egyet sem.

Viszont azóta kiderítettem, hogy a DEBKA és a MEMRI ellenes propaganda valójában tényleg nem más, mint amit sejtettem: velük rivális, vagy kifejezetten ellenséges médiák lejáratókampánya.

"csak az egyik fél rendelkezhet morállal, a másik pedig teljes mértékben nélkülözi azt..."

- Hazudsz.

Mikor írt ilíyet Ildikó?

Az ő nevében (régi "blogtársam" az illető) is kérem ezt az idézetet, vagy BÁRMITLYEN idézetet tőle, ami ilyen értelmű kijelentés lenne.

Tessék, lehet idézni.

Nem terelni, nem hőzöngeni: IDÉZNI!

Én pedig kérdezném, hogy az ide vonatkozó "morális egyenlőség" - jellegű agyhalálról, amit írtam a másik kommentemben, mi nem felel meg a valóságnak?

III. Konrad 2009.07.21. 13:21:22

És ezt is, újra:

A hamasz, saját szavaival:

cikkek.soti.ca/hamas-in-their-own-voices.html

És ez a fajta pszihopátia nem áll meg Izrael határainál, és szándékaik, még ha irracionálisak is, jól mutatják az ottani iszmaista "néplélek" állapotát.

Tilikov (törölt) 2009.07.21. 16:57:25

Gratulálok Konrád, megint ész nélkül rikácsolsz. Nem akarok rád sok időt pazarolni, ezért a kommented temérdek ellentmondásaiból csak a legröhejesebbet emelem ki:

1. Idézed a kommentemből azt a részt, hogy szerintem te ördögien gonosz lényeknek tartod a muszlimokat, és rávágod, hogy hazudok, soha nem állítottál ilyet.
2. Kettő, azaz kettő sorral lejjebb pedig már habzik a szád, és pokolian aljas, emberiségellenes, sivatagi, középkori pszihopátia - gyűjteményről fröcsögsz.

Úgy látszik a következetesség nem az erényed. Pedig az én kérdéseimen olyan következetesen átsiklottál. Hogy is volt az auschwitzi Hezbollah kiképzőtáborral, vagy a feltámadó Ráhel mátriárkával? Ja, hogy ez is az ellenérdekelt média propagandája? Pedig ez a Haaretz. Akkor most, hogy is van ez?

III. Konrad 2009.07.21. 20:05:04

Jól va fiam, bolond vagy te...

"Idézed a kommentemből azt a részt, hogy szerintem te ördögien gonosz lényeknek tartod a muszlimokat, és rávágod, hogy hazudok, soha nem állítottál ilyet..."

- Nem bizony! IDÉZD, HOL ÍRTAM ILYET????

"Kettő, azaz kettő sorral lejjebb pedig már habzik a szád, és pokolian aljas, emberiségellenes, sivatagi, középkori pszihopátia - gyűjteményről fröcsögsz."

- Mert az is. Ezt a muszlim vallásról mondtam.

Más kérdés, hogy a követőinek elég jelentős része valóban ördögien gonosz lesz...naná, egy ilyen "vallás" befogadása után, ahol az itt látható dolgok TÉNYKÉNT, követendő magarattásformaként szerepelnek:

www.thereligionofpeace.com/

nézze mindenki az "about islam" menüpontot, jó kis gyűjtemény van ám ott...

Na szóval...

Mivan, kölök, hol itt az ellentmondás?

Dühödben már szövegértelmezési képeséged is elveszítetted?

Vagy bevetted a fogalmazásgátlót?

Vigyázz, ha abbahagyod, kipattogzol!

Na...

Jó sok mindent linkeltem, ami bizonyítja az iszlámmal kapcsolatban megfogalmazozz kritikám, kezdve a bestiális, módszeres erőszakra való utasításoktól kezdve a követők magatartásáig.

Hmmm, né' csak:

www.thereligionofpeace.com/Quran/025-Muhammads-sex-life.htm

www.youtube.com/watch?v=XZahx7VLJRs

(ez az 1.40 perctől érdekes nekünk most...)

- Ja, ezt is kimagyarázod?


"...az én kérdéseimen olyan következetesen átsiklottál..."

- Ostobább vagy, mint hittem...ilyennel merészelsz nekem jönni, mikor többször megismételt, több tucatnyi kérdésemet vetted semmibe, bizonyító erejű tényanyagokra jelentetted ki alapismeretek nélkül, hogy "az mind szemét"...

És az előzőből, mert ide illik:

Bizonyítékok, ugye, mint pl. rengeteg idézet, videók, cikkek, melyekre EGY ALKALOMMAL SEM reagáltál értékelhetően.

Sértett hőzöngéseket, teljesen elfogadhatatlan netes anyagokat (wikipédia, és egyéb, ellenőrizhetetlen hátterű írások), elolvasás nélküli kijelentéseket, hogy "az mind szemét", na, ilyeneket viszont kaptunk bőven.

De cáfolatokat egyet sem.

Viszont azóta kiderítettem, hogy a DEBKA és a MEMRI ellenes propaganda valójában tényleg nem más, mint amit sejtettem: velük rivális, vagy kifejezetten ellenséges médiák lejáratókampánya.

***

"Hogy is volt az auschwitzi Hezbollah kiképzőtáborral, vagy a feltámadó Ráhel mátriárkával?"

- Tudja a nyavalya, majd utánnanézek. Ezt tényleg elnéztem.

De akkor egy neked, és kb. 100 nekem.

1 : 100, ok?

?

Mert akkor lennél olyan jó, és elkezdenéd hitelt érdemlően, terelés, sértett makogás, nyavalygás helyett az ÖSSZES eddigi felvetésem szépen, sorban, hitelesen cáfolni?

Ez kb. hm, legyen mondjuk 100 kérdés, és cáfolatra váró tényanyag...úgymint bő idézetek, videók, iszlamista "népgyűléseken" elhangzott elmebeteg beszédek...

Volnál oly' kedves, és elkezdenél végre valami értelmeset is írni cáfolatként?

És ha lehet, nem wikipédiával próbálkoznál?

Szánalmas vagy, ember, egy rosz vicc..

III. Konrad 2009.07.23. 11:40:38

iráni békevalláskövetők újabb, szokott módon békés megnyilvánulása:

"Halál...kire us ezúttal?"

Hát lehetőleg most már mindenkire!

www.stratfor.com/weekly/20090720_russia_ahmadinejad_and_iran_reconsidered?utm_source=GWeeklyS&utm_medium=email&utm_campaign=090720&utm_content=readmore

J.Ildiko 2009.07.24. 21:41:20

Én elsősorban nem a jó és a gonosz harcáról beszéltem, és valamennyire próbálom is ezt a fajta értelmezési keretet mellőzni, és tárgyilagos lenni. A morális különbségtétel azonban nagyon fontos. És hát hogyne lenne a morálnak objektív értelmezése. Anarchista aki ilyet állít.
Épp az az erkölcsös, ha egy konfliktusban morálisan mérlegre teszed és megítéled a feleket.

Te ezt mellőzöd, illetve számomra értelmezhetetlen elvek mentén ugyan megteszed, s nem döbbensz rá az órási különbségekre, amelyeket tényleg hosszan lehetne sorolni. Az egyik legalapvetőbb és legjelentőségteljesebb például a motiváció. Ezt teljesen figyelmen kívül hagyod. Itt most megint nem "jó-gonosz" harcáról szélek, hanem arról, hogy ha nem érdekel a motiváció, akkor azért elég ciki, hogy
kijelented, "hogy hát mindenki egyformán bűnös". Really ? Nem hiszem.

Nézd meg (valójában) mi Izrael motivációja és mi a Hamasz és Fatah motivációja, és ki mit tesz ebből a forrásból. Nézd meg kinek érdeke fenntartani és soha meg nem oldani a konfliktust (Hamasz, Fatah), nézd meg ehhez hogyan manipulálja és hergeli fel a tanulatlan és szegény embereket, - felhasználva őket saját nem éppen humánus céljaihoz - akik elhiszik, hogy ők akkor lesznek boldogok, ha Izrael mint olyan, megszűnik. Ez úgy ahogy van gonosz motiváció. Ha ez valakit nem érdekel, az más kérdés, csak akkor ne legyen már mindenki egyformán bűnös !

A Haarezt cikkel kapcsolatban: ha jól emlékszem, egy kitért iszlamistától származik a sztori, (a terjesztésben pedig egy rabbi volt a ludas), hogy a tényeknél maradjunk. Ez tehát nem az Izraeli kormány vagy a hadsereg vezetői művelték, hanem egy civil magánakcióról volt szó. És amikor kiderült, azonnal bevonták a pamfletet. Ne keverd össze azzal, ahogy a Hamasz (hivatalos politikai hatalommal rendelkező pártként, tehát "kormányzati" szinten) hergeli terrorra a "palesztinokat". Elég nagy a különbség.

A másik, hogy egyenlőségjelet tettél a Hunhír és a Haaretz közé. Ez is nagy hiba. A Haaretz nem provokált, hanem leközölt egy történetet. (Egyébként is baloldali, tehát nem az a hergelős típus). Hunhírt nem olvasok, de el tudom képzelni....

Szóval nem állja meg a helyét az a nem tudom milyen morális sorvezető mentén megállapított, majd hanyagul előadott kijelentés, hogy "mindkét fél ugyanolyan bűnös".

III. Konrad 2009.07.25. 11:29:40

Ildikó:

A morális dolgokról, mlyeket nagyon helyesen felvetettél, egy másik cikk kommentjeinél írtam hosszabban ennek az elborult, Izraelgyűlölő, bűnpártoló, iszlamista szimpatizánsanak, de nem hinném, hogy felfogta...na mindegy.

"A másik, hogy egyenlőségjelet tettél a Hunhír és a Haaretz közé. Ez is nagy hiba"

- Ez nem "hiba", hanem tzeljesen szándékos, alpári provokáció.

Valamint az illető egyéni pszihopátiájából adódó beteg duma, és egy újabb, nem is túl bújtatott terrorszimptizáns plusz Izraelgyűlölő megjegyzés (jaj, mindjárt jön a duma, hogy hát ő nem is olyan...nem ám, dehogy...)

Amit te írtál, hogy míg az egyik egy kis létszámú, otthon is megvetett civil banda hülysége, a másik meg állmai szintű gyilkos propaganda, ezt valahogy szintén nem sikeredik majd figyelembe vennie, se neki, se a cimboráinak. Vagy pedig majd EZT IS kimagyarázza, ahogy szokta.

Elohim BeShamaim...

süti beállítások módosítása