Két izraeli katona megsebesült és 26 palesztint letartóztattak Ciszjordániában

2009.05.21. 21:44 salamonmandy

Al-Jazeera

 

Két izraeli katona és egy palesztin rendőr sérült meg a megszállt Ciszjordániában (Nyugati Part) történt lövöldözések során a mai napon.

Az izraeli hadsereg jelentése megerősítette, hogy az összecsapás akkor vette kezdetét, amikor a rendőr tüzet nyitott az izraeli katonákra, akik a Nyugati Parton fekvő Qalqiliya városában rajtaütést tartottak.

A jelentés hozzátette, hogy a megszálló erők katonái a rajtaütések során 26 palesztin ellenállót tartóztattak le a Nyugati Part különböző részein, akiket az izraeli hatóságok izraeliek elrablásával gyanúsítanak.

Sem a jelentés, sem az izraeli tévétársaság, mely internetes honlapján tette közzé a hírt, nem tisztázta, hogy a letartóztatottak melyik szervezethez tartoztak.

 
Fotó: aljazeera.net
 
Forrás: Al-Jazeera, cikk itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozelkelet.blog.hu/api/trackback/id/tr221136373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása