Akár ki is végezhetik azt a szaúdi férfit, aki szexuális életéről beszélt a tévében

2009.08.11. 14:29 salamonmandy

 

A szaúd-arábiai hatóságok Dzsiddában bezárattak egy libanoni tévécsatornát. Az eljárás oka egy olyan adásba került riport volt, melyben egy szaúdi férfi a szexuális kalandjairól beszélt.
 
A 32 éves Abdul-Jawadot a múlt hónapban, Dzsiddában tartóztatták le, miután a szaúdiakat sokkolta, hogy a férfi az LBC televízió-csatornán beszámolt a szexuális élete részleteiről.
 
A riportban az elvált, négygyermekes férfi saját hálószobájában mesélt a kamerák előtt arról, hogy a párok hogyan tehetik izgalmasabbá szexuális életüket.
 
Abdul Jawad a tévéműsorban elmondta: „Minden ebben a szobában történik.”, majd részletes beszámolóba kezdett arról, hogy hogyan flörtöl a nőkkel az utcán és csábítja el őket.
 
A kulturális és információs minisztérium szóvivője Rijádban elmondta, hogy a riport miatt egy különleges bizottság döntött a libanoni székhelyű tévéállomás dzsiddai irodájának bezárásáról.
 
Források szerint a szaúdi hatóságok a - szaúdi milliárdos, Alwaleed bin Talal herceg tulajdonában lévő - tévéállomás más irodáit is bezáratták.
 
Mivel a férfit azzal vádolják, hogy obszcén dolgokról beszélt, akár halálbüntetés is várhat rá.
 
Szaúd-Arábia, mint sok más arab állam, tiltja a szexuális tartalmú témák televízióban, újságokban, magazinokban, illetve könyvekben való terjesztését.
 
Forrás: Al-Jazeera

Cikk itt.

Címkék: libanon szaúd arábia

A bejegyzés trackback címe:

https://kozelkelet.blog.hu/api/trackback/id/tr741302837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása