A zsidóság kúl, de héberül nem fog megtanulni a One Direction-tag

2014.01.07. 23:24 kozelkelet

styles.jpg

Bár szerinte menő dolog a zsidó vallás, a médiában felreppenő hírek ellenére idén mégsem tervezi, hogy megtanul héberül a One Direction énekese - írta a The Daily Star nyomán a The Jerusalem Post.

The Daily Star brit bulvárlap vasárnap arról írt, hogy a londoni fiúzenekar 20 éves énekesét, Harry Stylest teljesen magával ragadta a zsidó vallás, s idén azt tervezi, hogy megtanul héberül. A Story of our Lives című klip rendezője, Ben Winston elárulta, hogy a One Direction tagjának megszállottsága a tetoválásával kezdődött, s legutóbb elhatározta, hogy amit csak lehet, megtanul a vallásról.

A zsidó rendező azt is elmondta, hogy Styles egyelőre csak a saját és a One Direction nevét tudja leírni héberül, de szereti a kóser ételeket és gyakran felbukkan a New York-i kóser éttermekben, s már azt tervezi, hogy a bandával idén fellép Izraelben is. Bár Winston egy későbbi twitter-bejegyzésben szövegkörnyezetből kiragadottnak nevezte a szavait, egy dolog azonban biztos: az énekes ad a külsőségekre, kipája van, testvére héber nevét tetováltatta vállára, s állítólag sabbathkor imádkozik is.

Címkék: zene héber

A bejegyzés trackback címe:

https://kozelkelet.blog.hu/api/trackback/id/tr665745479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása