Női bosszú szaúdi módra

 

Egy szaúdi nő úgy állt bosszút a férjén, amiért az nem akart megvenni neki egy gyűrűt, hogy feljelentette a rendőrségen – tudósít a Gulfnews.com
 
A szaúdi Al-Yawm napilapban megjelent riport szerint a házaspár egy manamai (Bahrein fővárosa és egyben legnagyobb városa) bevásárlóközpontban sétálgatott, amikor a feleség meglátott egy aranygyűrűt és megkérte férjét, hogy vásárolja meg neki.
 
 
A férfi azonban visszautasította a kérést, mondván, hogy nincs nála elég pénz és kevéssel később elhagyta a bevásárlóközpontot, hogy üzleti ügyeit intézze. Amikor később visszament a feleségéért és a házaspár hazafelé indult szaúd-arábiai otthonába, a nő észrevette, hogy férje több üveg alkoholt rejtett el a családi autóban.
 
Ahogy a vámhoz értek a határon, a nő úgy tett, mintha a mosdóba kellene mennie. Ehelyett azonban elsétált a vámhivatalnokokhoz és elmondta nekik, hogy férje alkoholt próbált becsempészni.
 
Az autó alapos átvizsgálása után lefoglalták a szóban forgó üvegeket és magas összegre büntették a férfit, aki feldühítette feleségét.
 
Szaúd-Arábiában törvénybe ütközik az alkoholos italok behozatala és árusítása.
 
Forrás: Gulfnews.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kozelkelet.blog.hu/api/trackback/id/tr761348537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ren- 2009.09.05. 21:34:01

Jol is tette, szemet szemert, fogat fogert! :)

süti beállítások módosítása