Madonna Tzipi Livnivel vacsorázott

 

Madonna ezúttal szentföldi rajongóit kápráztatta el a szokásos provokatív zenéjével, amikor kedden ötvenezer ember előtt adott koncertet Tel-Avivban - adta hírül a Jerusalem Post.
 
Az izraeli rajongóknak tizenhat évet kellett várniuk a pop ikon legutóbbi izraeli koncertje óta.
 
Madonna a „Sticky&Sweet” turné keretén belül összesen két koncertet ad Izraelben, az egyikre kedden került sor, a másik szerdán, a tel-avivi Hayarkon Parkban lesz.
 
A szervezők hétfőn azt nyilatkozták a riportereknek, hogy Madonna koncertjei lesznek a „legnagyobb és legdrágább koncertek Izrael történetében.”
 
Az énekesnő utoljára 1993-ban lépett fel Izraelben, de 2004-ben és 2007-ben más Kabbala-követőkkel együtt szentföldi zarándoklatokon vett részt.
 
Hétfő este Madonna együtt vacsorázott Tzipi Livni ellenzéki vezetővel, vasárnap este pedig meglátogatta Jeruzsálem óvárosát, ahol keresztül sétált a nyugati fal alagútján, a muszlim negyed alatt.
 
Forrás: JPost
· 1 trackback Címkék: izrael tel aviv bulvar

A bejegyzés trackback címe:

https://kozelkelet.blog.hu/api/trackback/id/tr261354293

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 2009.09.02. 05:43:57

A Tudózsidó hírolvasója

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

III. Konrad 2009.09.02. 12:04:12

Haha, Madonnát azóta a zsidó ultraortodox, meg az iszlamista együtt átkozza, nagy egyetértésben...

:(((((

Lacapc 2009.09.02. 17:51:59

nem tudom, mit esznek egy ilyen kiöregedett szexbálványon, mint madonnya. számomra hihetetlen nagy nulla a "művészete"

süti beállítások módosítása